Zde může být vaše reklama.

Policie žádá o pomoc při pátrání

Policie žádá o pomoc při pátrání

foto: PČR

26. 10. 2022 - 14:39

Přerovští policisté pátrají po 32letém muži, který odešel v pondělí 24. října 2022 z místa trvalého bydliště v Přerově a ještě téhož dne byl spatřen v Olomouci.

Pohřešovaný trpí vážnou psychickou poruchou a pravidelně bere léky, které v současné době neužívá a proto může být ohrožen na zdraví a životě. V poslední době se jeho zdravotní stav zhoršuje a je pravděpodobné, že bez léků u něho můžou nastat změny v chování a může trpět bludy. Pohřešovaný je introvert bez přátel. V případě navázání hovoru může být jeho řeč zmatená. 

V pátrání je od úterý 25. října 2022.

Pohřešovaný muž je 183 cm vysoké postavy, váhy cca 95 kg a jeho vzhled odpovídá věku. Má krátké tmavě hnědé, středně husté vlasy se strojkem oholenými boky a nahoře s ostrůvkem vlasů. Mladý muž je hladce oholen. Má modré oči s řídkým obočím, silné plné rty a neúplný bílý chrup.

V době odchodu měl pohřešovaný oblečenou černou koženou bundu po pás tzv. křivák, modré džíny, černé tenisky, nápadnou modrobílou kšiltovku s nápisem Red bull. Na zádech nesl objemný a plný batoh černé barvy s šedým vzorem na bocích, ve kterém měl černé běžecké boty, černé džíny a černou zimní prošívanou bundu.

Policie ČR žádá spoluobčany o poskytnutí jakýchkoli informací k místu současného pobytu a pohybu pohřešovaného muže. Policii je možné kontaktovat na celostátní bezplatné lince 158, v pracovní době od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní lince 974 778 336 - 337, případně je možné předat informace k hledané osobě na mobilní telefon 601 365 551. Děkujeme za spolupráci.

Další články