Zde může být vaše reklama.

Skateboardista popil a pak způsobil bouračku

Skateboardista popil a pak způsobil bouračku

foto: Policie ČR

22. 06. 2024 - 11:12

Olomouc – Velice neblahou zkušenost, že se i po pár pivech ztrácí koncentrace a oslabuje reakce mozku, prodělal před pár dny mladý muž, který na skateboardu způsobil dopravní nehodu při výjezdu z jednoho z olomouckých parků. Sportovec skončil ve fakultní nemocnici, zůstala po něm dvě poškozená auta. Policie nehodu dále vyšetřuje.

„Ve čtvrtek večer se na třídě Spojenců střetlo auto s chodcem. Podle zjištěných informací se devětadvacetiletý muž na skateboardu při vyjíždění z Čechových sadů nechoval ohleduplně a při pohybu po komunikaci narazil do přední části projíždějícího vozidla značky Škoda. Řidička na vzniklou situaci již nedokázala zareagovat,“ informovala krajská policejní mluvčí Ivana Skoupilová. Muž byl po nárazu do škodovky odmrštěn na vedlejší zaparkované vozidlo a následně upadl na komunikaci.

Skateboardista se na místě podrobil dechové zkoušce, která vyšla pozitivně s hodnotami 0,19 a 0,12 promile, což odpovídá zhruba jednomu dvěma nízkostupňovým pivům. Muž byl převezen do Fakultní nemocnice Olomouc k ošetření.

Další články