Zde může být vaše reklama.

Derby vyznělo pro hosty Zora zvládla drama ve Veselí

Zora zvládla drama ve Veselí

foto: Petr Pelíšek

29. 02. 2020 - 22:52

Házenkářky DHK Zora Olomouc cestovaly k zápasu 23. kola MOL interligy do Veselí nad Moravou. Derby s tradičním soupeřem se Hanačkám podařilo zvládnout, o gól zvítězily.

Vyrovnaný a dramatický zápas viděli v sobotu diváci ve Veselí nad Moravou. Hostující celek si od počátku držel mírný náskok, ale nebyl nikdy nijak výrazný. Ve druhé půli vedla Olomouc až čtyřbrankovým rozdílem, ale v 51. minutě už vedlo Veselí po brance Anny Vodné 22:21. V dramatické koncovce se opět více dařilo hostujícím hráčkám, kterým výrazně pomohla brankářka Polášková, která se velkou měrou podílela na zisku obou bodů do Olomouce.

„Bylo to bojovné utkání, ve kterém se obě družstva nadřela na góly. Jsme spokojeni s výhrou, ke hře bych měl nějaké výtky. Je škoda, že když už vedeme o čtyři branky, nedokážeme tam dát ještě něco, abychom soupeře dorazili. Výsledek se pak tahal až do konce,“ řekl trenér DHK Zora Olomouc Libor Malinek.

SHK Veselí nad Moravou – DHK Zora Olomouc 24:25 (13:15)

Nejvíce branek: Pastorková 7, Novotná 4, Kubáčková 4 – Kašpárková 9, Patrnčiaková 5, Kapsová, Jansová a Salčáková 3. Rozhodčí: Králíček, Letev. Sedmimetrové hody: 3/3 – 1/0. Vyloučení: 1:1. Diváci: 320.

Další články