Zde může být vaše reklama.

MOL Cup Žádný problém, fotbalisté SK Sigma dali Bzenci šestku

Žádný problém, fotbalisté SK Sigma dali Bzenci šestku

foto: sigmafotbal.cz

02. 10. 2024 - 21:32

Půltuctu branek nastříleli v Bzenci fotbalisté SK Sigma Olomouc. Prvoligový celek z Hané nedal diviznímu soupeři ve druhé dějství národního pohár šanci a v bez nervů splnil postupový úkol. Svěřenci trenéra Tomáše Janotky se dobře naladili na nedělní ligu proti pražským Bohemians.

Sigma šla za svým cílem hned od prvních minut. Branku Mikulenky rozhodčí pro údajné hraní rukou neuznal. Ale proti gólů Langra už nemohl namítat nic. Vedení Olomouce zvýšil ještě do pauzy Elbel. Pak už byla jenom otázka, jaký bude konečný stav zápasu. A ten se nakonec zastavil na poměru 0:6. Ve druhém poločase ještě dal dvě branky Kliment a po jedné Vraštil a F. Uriča.

„Splnili jsme jasně danou povinnost proti týmu z divize. Dokráčeli jsme k tomu vítězství bez komplikace. Kluci k tomu přistoupili výborně a za to jsem strašně rád. Dá se říct, že ten postup byl nakonec pohodlný. Většinou, když se hraje proti týmu z nižší soutěže, tak vás může porazit nějakým nadšením nebo euforií. Kvalita je na naší straně. Jsem rád, že jsme žádné drama a žádné potíže nepřipustili,“ řekl trenér SK Sigma Tomáš Janotka.

TJ Slovan Bzenec – SK Sigma Olomouc 0:6 (0:2)

Branky: 71. a 84. Kliment, 17. Langer, 37. Elbel, 61. Vraštil, 77. F. Uriča. Rozhodčí: Cieslar – Podaný, Marek. ŽK: Mlýnek, Berger - Chvátal, Dele. Diváci: 1290.

Bzenec: Frydrych – Bílý, Pelikán, Mlýnek, Janás – Komínek (46. Řezník), Kaňa, Vaďura, Absolon (84. Novák), Zúbek (68. Berger)– Kasala (46. Bílek). Trenér Bohumil Páník.
SK Sigma: Koutný – Chvátal, Dohnálek, Vraštil, Elbel – Mikulenka (46. F. Uriča), Dele, Langer (80. Spáčil), Fiala (61. Breite), Vodháněl (61. Hadaš) – Muritala (61. Kliment). Trenér Tomáš Janotka.

Další články