Zde může být vaše reklama.

Štěstí Sigmě nenapršelo, padla se Slavií 0:3

Štěstí Sigmě nenapršelo, padla se Slavií 0:3

22. 07. 2018 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Za mírného deště se v ochozech Androva stadionu sešlo skoro deset tisíc diváků, aby viděli houževnatý výkon domácí Sigmy a na pohled krutou porážku 0:3. První dva góly dala Slavia z ničeho, Olomouc poté nuceně otevřela hru a inkasovala potřetí.

obi banner

SK Sigma Olomouc - SK Slavia Praha 0:3 (0:2)

První čtvrthodina patřila v upršeném odpoledni domácím, kteří zatlačili pražský celek na jeho polovinu, tlak byl ale platonický a chyběl mu nápad a zakončení. Nudu na hřišti ukončil doslova z ničeho Stanislav Tecl, který se dostal k dorážce, jakkoli na hranici ofsajdu - a hosté vedli 0:1. Sigmu inkasovaný gól nakrátko probudil, jenže o devět minut později přidal druhou branku Slavie Miroslav Stoch a Andrův stadion ztichl - 0:2.

Do druhé půle vstoupila aktivnější a bojovnější Sigma, trenér Jílek vsadil na útok a velmi brzy také poslal do hry letní posilu Václava Pilaře, který dodal Olomouci nečekaný drajv a do první šance se dostal už po dvou minutách na hřišti, kdy v pádu hlavičkoval diagonální přihrávku těsně vedle. Slávisté si svůj náskok bezpečně hlídali a čtvrt hodiny před koncem jej zpečetili třetí brankou - Vladimír Coufal parádně zakončil po rychlém centru a výsledek tak dostal konečnou podobu.

Branky: 21. Tecl (Souček), 30. Stoch (Sýkora), 74. Coufal (Zmrhal)
SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek (C) – Kalvach – Zahradníček (59. Pilař), Texl (46. Hála), Houska, Falta – Nešpor (74. Yunis).


SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – Souček, Hušbauer (C) – Stoch (90. Zelený), Sýkora, Zmrhal (85. Baluta) – Tecl (72. Milan Škoda).

Další články