Zde může být vaše reklama.

Konec sezóny Fotbalistky SK Sigma v posledním kole prohrály

Fotbalistky SK Sigma v posledním kole prohrály

foto: archiv redakce

03. 06. 2024 - 20:23

V posledním kole soutěžního ročníku hrály fotbalistky SK Sigma Olomouc v Kožušanech proti béčku Sparty. Hanačky už měli jisté třetí místo v druholigovém pořadí, takže je prohra na závěr nemusela tolik mrzet.

Sigma šla do vedení v 10. minutě, když se prosadila Veselá. Jenže pak se hostům povedlo otočit na jedna dva a potom ještě přidat dvě branky krátce před přestávkou. Tím bylo prakticky o výsledku zápasu rozhodnuto.

„Zápas nám výsledkově nevyšel. Utkání bylo ale ze strany holek odbojované. Vstřelený gól ovšem Sparťanky asi probudil, začaly hrát krásný kombinační fotbal. Našich neproměněných šancí je škoda, troufnu si říct, že to byly tutovky. Hodně nás to sráželo,“ řekl trenér SK Sigma Lubomír Nedvěd. „Výsledek je pro nás krutý, holky si ale zaslouží velké poděkování za celou sezónu, během níž odvedly velmi dobrou práci,“ podotkl.

SK Sigma Olomouc – AC Sparta Praha B 1:6 (1:4)

Branky: 10. Veselá – 17. a 24. Balázsová, 40. Plachá, 42. Bárková, 55. Litvanová, 77. Marcinková. Rozhodčí: Dytková – Hausnerová, Fraňková. Diváků: 100.

SK Sigma: Schovajsová – Planičková, Kr. Hegrová, Štěpánová (46. Nevtípilová), Kotalová - Ka. Hegrová, Kvapilová, Radičová, Pinkavová - Novotná (66. Lukaštíková), Veselá (46. Dostalíková), Trenér Lubomír Nedvěd.

Další články