Zde může být vaše reklama.

Naposledy doma Béčko SK Sigma prohrálo s Táborskem

Béčko SK Sigma prohrálo s Táborskem

foto: Petr Pelíšek

24. 05. 2023 - 21:29

S jistotou záchrany a účasti ve druhé lize i pro novou sezónu dohrávají soutěžní ročník fotbalisté SK Sigma Olomouc B. Ve vloženém středečním kole nastoupili k poslednímu domácímu zápas na Andrově stadionu proti Táborsku. Hanáci sice nepředvedli špatný výkon, ale nakonec prohráli nula tři.

Béčko šlo do zápasu bez výrazných posil z áčka. A mělo v úvodu několik dobrých akcí. Spáčil i Fiala ale zakončovali nepřesně. To se pak hostům povedlo potrestat, když si dal smolně vlastní branku Galus. Po změně stran vyšla Táborsku jedna protiakce a rázem vedlo o dvě branky. Na kontakt mohlo jít béčko poté, co Amasi vyslal vpřed Šípa, jenže ten sólo zakončil jen střelou brankáře. Když pak přidali hosté třetí branku z penalty, bylo rozhodnuto.

„Doufal jsem, že se s domácím prostředím rozloučíme lepším výsledkem. Myslím ale, že prohra nula tři je pro nás docela krutá. Nastupujeme v kombinované sestavě, chceme herně vytížit některé hráče. Je škoda, že jsme se během prvních třiceti minut, kdy naše hra měla dobré parametry, gólově neprosadili. Pak jeden z prvních brejků hostů skončil naší vlastní brankou, to byla škoda. Po druhé brance v úvodu druhé půlky jsme mohli snížit, velkou šanci měl Šíp, ale nepovedlo se,“ řekl trenér SK Sigma B Augustin Chromý.

SK Sigma Olomouc – FC Silon Táborsko 0:3 (0:1)

Branky: 31. vlastní Galus, 53. Mach, 85. (pen.) Kateřiňák. Rozhodčí: Opočenský – Dobrovolný, Šafránková. ŽK: Langer – Sylla, Mach. Diváků: 135.

SK Sigma B: Digaňa – Grečmal (63. Amasi), Bednár, Vepřek (83. Mikulenka), Galus (64. Cahel) –Langer, Slaměna, Spáčil, Fabiánek (46. Uriča), Šíp – Fiala (46. Zlatohlávek). Trenér Augustin Chromý.
Táborsko: Kerl – Tusjak (70. Varačka), Koné, Navrátil, Šplíchal (70. Kosek) – Sylla (29. Mezera), Stojka, Alexandr, Kateřiňák, Kronus – Mach (87. Svatek). Trenér Roman Nádvorník.

Další články