Zde může být vaše reklama.

Jasná záležitost Devatenáctka SK Sigma sfoukla Příbram

Devatenáctka SK Sigma sfoukla Příbram

foto: Petr Pelíšek

28. 05. 2022 - 21:56

Poslední mistrovský zápas sezony hrál tým SK Sigma Olomouc U 19 doma na stadionu v Řepčíně proti Příbrami. Devatenáctka soupeře smetla z povrchu, vyhrála přesvědčivě šest k jedné a v konečné tabulce celostátní ligy dorostu je sedmá.

Od začátku bylo zřejmé, že Sigma je jasně lepší než její soupeř. A to se také projevilo na ukazateli stavu.  Ve 20. minutě střelu Stryka brankář stačil vyrazit, ale na dorážku Mokrovicse neměl nárok. O deset minut později proměnil penaltu za faul na Stryka Nízký. Další branky přišly po půlce. V 58. minutě ztrestal Stryk špatnou rozehrávku gólmana a bylo to o tři. V 67. minutě proměnil Nízký druhou penaltu v utkání, tentokrát byla po faulu na Michla. V 78. minutě se pak trefil hezkým obstřelem k levé tyčce Studený. A tři minuty před koncem pečetil na půltucet Koláček.

„S ohledem na průběh utkání to byla trošku bezstarostná jízda. Bylo jasně v naší režii. Jsem rád, že si kluci s chutí zahráli, zastříleli, dali krásné góly, kterých mohlo být mnohem více. Byla to důstojná rozlučka se sezonou. Skončili jsme na sedmém místě, v závěru soutěže jsme nějaký progres udělali,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc – Příbram 6:1 (2:0)

Branky: 30. (pen.) a 67. (pen.) Nízký, 20. Mokrovics, 58. Stryk, 78. Studený, 87. Koláček.Rozhodčí: Zaoral – Mayer, Silný. Diváci: 80.

SK Sigma U 19: Bílý – Pavlíček (79. Vítek), Coufal, Dohnálek, Stryk – Saňák (59. Cahel), Nízký, Studený, Mokrovics (68. Koláček), Mikulenka (59. Michl) – Špangr. Trenér Tomáš Janotka.

Další články