Zde může být vaše reklama.

Jarní fantazie trvá Béčko SK Sigma vyhrálo ve Vlašimi a je druhé!

Béčko SK Sigma vyhrálo ve Vlašimi a je druhé!

foto: Petr Pelíšek

08. 05. 2024 - 19:54

Fantastická jarní jízda fotbalistů SK Sigma Olomouc B ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE pokračuje. Béčko ve vloženém středečním kole vyhrálo ve Vlašimi a s ohledem na další výsledky se posunulo na druhé místo v tabulce. Tři kola před koncem jsou svěřenci trenéra Tomáše Janotky adepty na některou z medailových příček. Béčko zvítězilo v sedmém utkání v řadě.

Sigma B šla do zápasu opět s nějakými změnami v sestavě, jak už to u béčka bývá. Za stabilních hráčů úvodu jara chyběli Langer, Spáčil, Šíp, Zifčák a F. Uriča. Ale na hru to, jako už v předchozích měsících, nemělo žádný vliv. Své šance se totiž drží další mladí hráči, jako Slavíček, Dohnálek, Cahel, Mikulenka, Fiala nebo brankář Koutný. A klapalo to i ve Vlašimi. Sigma soupeře nelekla a šla poměrně rychle do vedení. Obstaral to v 19. minutě střelou k tyči Fiala. Za další tři minuty pak potrestal pohotově chybu domácího brankáře Hadaš a bylo to o dva. To dalo jasný ráz dalšímu průběhu zápasu. Hanácké defenziva se stopery Dohnálkem a Cahelem pracovala skvěle. A jedenáct minut před koncem pak domácí definitivně dorazil Fiala.

Vlašim – SK Sigma Olomouc B 0:3 (0:2)

Branky: 19. a 79. Fiala, 22. Hadaš. Rozhodčí: Vokoun – Machač, Vyhnanovský. ŽK: Kulhánek, Nogha, Vachoušek, Kareem - Dele. Diváci: 408.

SK Sigma B: Koutný – Slavíček, Dohnálek, Cahel,Elbel (81. A. Uriča) – Hadaš, Dele, Mikulenka (74. Jalovičor), Singhateh (60. Amasi)- Muritala, Fiala. Trenér Tomáš Janotka.

Další články